<h2>ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ - ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ</h2><p>Eλαιοχρωματισμοί, Tεχνοτροπίες, Γυψοσανίδες, Ψευδοροφές,  Ανακαινίσεις σε ιδιωτικούς και επαγγελματικούς χώρους.</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.elaioxromatismoimixalopoulos.4ty.gr/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div> <h2>Τεχνοτροπίες</h2><p>Διαθέτοντας την εμπειρία και την τεχνογνωσία, είμαστε ικανοί να εφαρμόσουμε οποιδήποτε τεχνοτροπία μας ζητηθεί με τα καλύτερα αποτελέσματα.</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.elaioxromatismoimixalopoulos.4ty.gr/more2.php?l=el&id=7902' >Περισσότερα...</a></div>
Previous Next
Ελαιοχρωματισμοί

ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΟΛΩΝΟΣ - ΑΘΗΝΑ

Η Επιχείρηση "Ελαιοχρωματισμοί - Παναγώτης Μιχαλόπουλος" έχει την έδρεα της στην Αθήνα στην οδό Άργους 34 στον Κολωνό. Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία και εφοδιασμένοι με τεχνογνωσία και κατάλληλο εξοπλισμό αναλαμβάνουμε το βάψιμο του σπιτιού σας, της πολυκατοικίας σας ή οποιουδήποτε άλλου χώρου με άριστα αποτελέσματα. Αναλαμβάνουμε εξωτερικούς και εσωτερικού χώρους.

Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι πάντα ποιοτικά (οικολογικά χρώματα) εξασφαλίζοντας την ποιότητα της δουλειάς μας αλλά και την αντοχή της στον χρόνο.  

Μελετάμε πάντα τις ανάγκες των πελατών μας, δίνοντας μεγάλη σημασία σε αυτό το κομμάτι γιατί σκόπος μας είναι εκτός απο την ποιότητα των εργασιών μας να σας προτείνουμε πάντα και την καλύτερη λύση. Οι εργασίες μας ολοκληρώνονται πάντα στον χρονικό διάγραμμα που έχει συμφωνηθεί.

 

 


ΑΡΓΟΥΣ 34, Κολωνός 10444 / Αθήνα
Τηλέφωνο: 6972875911